Tilbygninger i Sydjylland

Hos Daba Byg har vi mange års erfaring med at bygge tilbygninger, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres drømme bliver til virkelighed.

TILBYGNING

DAPA BYG HÅNDTERER DINE TILBYGNINGER

Har du brug for mere plads og overvejer en tilbygning? Måske er der blevet behov for et ekstra børneværelse, eller måske har hobbyen vokset sig stor og kræver nye omgivelser? Uanset så hjælper Dapa Byg med at håndtere dine tilbygninger. Vi kan hjælpe med at rådgive lige fra de første overvejelser til at håndtere det praktiske arbejde. Vi er dine lokale eksperter i Sønderjylland, så uanset om dit hus ligger i Esbjerg, Kolding, Haderslev, Skærbæk og Tønder sidder vores medarbejdere klar til at afdække dine behov, ønsker og krav til din nye tilbygning.

Vi håndterer alle former for tilbygninger

En tilbygning kan have mange forskellige formål. Nogle børnefamilier får brug for et ekstra eller større børneværelser. Nogle ønsker sig på et tidspunkt en carport eller garage. For nogle bliver hobbyen så omfattende, at den kræver mere plads. I nogle situationer finder nogle familier ud af, at huset simpelthen ikke er stort nok. Uanset formen på tilbygningen, kan vi hjælpe med arbejdet. Hos Dapa Byg har vi ekspertisen og erfaringen indenfor alle former for tilbygninger. Vi servicerer hele Sønderjylland og udfører enhver opgave efter kundens individuelle ønsker, behov og krav.

BETON

TILBYGNING

BELÆGNING

GASBETON

STØBEFUNDAMENT

HAVEANLÆG

BETONGULV

NYBYGNING

TERRASSE

TILBYGNING

REGLER I FORBINDELSE MED EN TILBYGNING

Der er mange regler, man skal sætte sig ind i, når man overvejer en tilbygning. Alt det hjælper vi dig selvsagt gerne med. Først og fremmest må du ikke bygge en ny tilbygning uden først at have byggetilladelsen på plads. For nogle virker det helt naturligt, mens andre tænker, det handler om størrelsen på din nye tilbygning. Arbejdet må dog ikke påbegyndes, inden tilladelsen fra kommunen er på plads. En god tommelfingerregel er, at alle nye tilbygninger på over 50 kvm kræver tilladelse. Derudover kan der være regler i din lokalplan, der har indflydelse på hvad og hvordan, du kan bygge. Vi kender alle regler og kan derfor vejlede sig, så den overholder alle regler og restriktioner på området.

Lad os danne os et overblik over din tilbygning sammen

En tilbygning kan godt blive en omkostningstung omgang, hvis arbejdet påbegyndes uden at have alt på plads inden. Tag os derfor gerne med på råd fra de første overvejelser, så vi sammen kan sikre, at du får det bedste resultat, du kan nyde i mange år fremover. En tilbygning skal løse et behov, imødekomme krav og leve op til ønskerne. Det kan vi med vores ekspertise, viden og erfaring hjælpe dig med at sikre. Dapa Byg er din lokale entreprenør, der sammen med dig finder den rette løsning.

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR

SEND OS EN BESKED OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD