Ny Terrasse

Hos Dapa Byg er vi specialister i terrasser. Hvis du overvejer at lægge en ny terrasse, er du kommet til det rette sted.

TERRASSE

LÆG EN NY TERRASSE MED DAPA BYG

Lune aftener, lyden af græshopper, duften af græs og en kølig drik i glasset – det skal selvfølgelig foregå på en stabil og indbydende terrasse. Men at anlægge en ny terrasse, der er både stabil og holdbar kræver viden, erfaring og ekspertise. Det kan vi hos Dapa Byg byde ind med, så vi sammen får anlagt en terrasse, der matcher jeres behov og samtidig holder i mange år fremover.

Hvordan anlægger man en ny terrasse

Arbejdet med at anlægge en terrasse starter i de fleste tilfælde med at måle op og grave ud. Ved udgravningen skal der gøres plads til flere typer grus og derefter selve belægningen. For at terrassen skal være stabil og holdbar, skal man ikke slække på arbejdet, når det kommer til at sikre, der er de rette lag lagt i den rette tykkelse og på rette måde. Underlaget skal både stampes og lægges med fald, hvorfor det ikke er en opgave enhver handymand bør begive sig i kast med uden den rette viden.

BETON

TILBYGNING

BELÆGNING

GASBETON

STØBEFUNDAMENT

HAVEANLÆG

BETONGULV

NYBYGNING

TERRASSE

TERRASSE

DAPA BYG BYGGER DIN NYE TERRASSE

Dapabyg er din lokale entreprenør i Sønderjylland. Vi rykker gerne ud med viden, ekspertise og erfaring både i Esbjerg, Kolding, Haderslev, Skærbæk og Tønder. Vores arbejde bygger på et solidt fundament, og vi sætter en ære i at fuldføre vores arbejde i allerhøjeste kvalitet til din tilfredshed. Vi er med hele vejen fra de første overvejelser til det færdige produkt.

Overvejelser i forbindelse med anlægning af terrasse

At anlægge en terrasse kan virke som en nem beslutning, men der følger mange overvejelser med. En terrasse er for mange forbundet med hygge, lange aftener med grillhygge og tid i selskabeligt lag. Derfor skal den også være et sted, man har lyst til at opholde sig. Nogle bruger den udelukkende til grillaftener, mens andre næsten bruger terrassen som en forlængelse af huset. Uanset formål skal den leve op til de specifikke behov og ønsker. Overvejelser kan derfor eksempelvis være ting som det visuelle udtryk. Hvordan passer den bedst til de omkringliggende omgivelser? Hvilke materialer skal den laves i, for at passe bedst til resten af beboelsen? Der kan også være mange overvejelser omkring placeringen – hvilken retning skal den vende i i forhold til sol og skygge? Hvor passer den bedst i forhold til huset? Har du ønsker til det specifikke materiale, den skal bygges i? Vi hos Dapa Byg har ekspertisen til sammen med dig at finde det rette match og den bedste løsning for din familie og dit hus.

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR

SEND OS EN BESKED OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD