Betonarbejde

Betonarbejde udført med ekspertise og omhu. Dapa Byg er din pålidelige partner til alt inden for betonarbejde.

BETONARBEJDE

DAPA BYG UDFØRER ALT I BETONARBEJDE

Vores arbejde bygger på et solidt fundament, og det solide fundament vil vi gerne bygge sammen med dig. Dapabyg udfører alt i betonarbejde og er din lokale entreprenør i Sønderjylland. Vi servicerer både Esbjerg, Kolding, Haderslev, Skærbæk og Tønder. Ingen opgave er for stor eller lille – vi har egnede medarbejdere til at tage sig af opgaven, uanset hvad dit behov er. Beton behøver ikke være din stærke side, for det er vores spidskompetence.

En lang række forskellige betonarbejder

Hos Dapa Byg er vi specialister i beton. Derfor har vi også en lang række forskellige typer af opgaver i vores portefølje. Vi kan hjælpe dig med alt fra en ny terrasse til et solidt fundament.

  • Støbning af fundamenter
    Vi støber alle former for fundamenter og har forståelse for den vigtige opgave, der ligger i et stabilt og holdbart fundament. Vi ved, hvordan vi skal håndtere små og store fundamenter, om det så handler om et fleretagers hus eller et mindre sommerhus

  • Ny terrasse
    Vi elsker alle at nyde tiden på en terrasse, når solen luner og grillen steger. Vi om nogen sætter også pris på en holdbar, stabil og visuelt tilfredsstillende terrasse, og vi hjælper gerne med at bygge den for dig

BETON

TILBYGNING

BELÆGNING

GASBETON

STØBEFUNDAMENT

HAVEANLÆG

BETONGULV

NYBYGNING

TERRASSE

BETONARBEJDE

SKAL DU HAVE LAGT ET BETONGULV?

Betongulv er holdbart og kendt for at have en ekstremt høj slidstyrke. De er ideelle til især industrielle miljøer, hvor gulvet er udsat for høj trafik eller anden slitage. De vinder dog også mere og mere indpas i hjemmene, hvor de er blevet populære på grund af deres enkle, rå og minimalistiske udseende. Derudover kræver de næsten ingen vedligeholdelse, hvilket mange også anser som værende en stor fordel i en travl hverdag. Et betongulv kræver dog noget tid at lægge og kræver viden om materialet, inden man kaster sig ud i opgaven selv. Hos Dapa Byg er vi specialister i beton og hjælper dig gerne fra den første overvejelse til det endelige resultat.

Et betongulv kræver ligesom andet betonarbejde grundig planlægning og mange overvejelser. Det kan blandt andet handle om eventuelle installationer i gulvet – der skal tages hensyn til eksisterende eller kommende som eksempelvis gulvvarme. Når selve gulvet skal lægges, kræver det tid, fordi et betongulv består af flere lag med tørretid imellem.

Tag Dapabyg med på råd

Inden du kaster dig ud i betonarbejde på egen hånd, anbefaler vi at tage nogen med på råd, der har den rette viden og ekspertise på området. Leder du efter en kompetent entreprenør i Sønderjylland, sidder vores medarbejdere klar til at tage en snak med dig.

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR

SEND OS EN BESKED OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD