Belægningarbejde

Søger du en pålidelig og erfaren samarbejdspartner til dit næste belægningsarbejde? Så tøv ikke med at kontakte Dapa Byg

BELÆGNINGSARBEJDE

DAPA BYG UDFØRER ALT I BELÆGNINGSARBEJDE

Haveanlæg, terrasser, indkørsler og andre former for belægningsarbejde – hos Dapa Byg har vi erfaring, viden og kompetencer indenfor alle former for opgaver, og hjælper dig gerne videre, uanset hvad du har behov for. Vi er din lokale entreprenør i Sønderjylland, så uanset om din opgave ligger i Esbjerg, Kolding, Haderslev, Skærbæk eller Tønder sidder vores konsulenter klar til at tage en snak med dig.

Drømmer du om en ny have?

Haven er et fristed for mange – her man kan slappe af, nyde havearbejde eller grille. Men for mange kræver det først og fremmest et frirum at være til i, som ikke alle selv har mod på at kaste sig ud i. Måske mangler du at få anlagt flisebed til dine smukke blomster, eller måske kniber det med plads til grillen, fordi terrassen mangler. Hos Dapa Byg lytter vi til dit behov og dine ønsker, inden vi sammen kan finde den rette løsning, der matcher både behov, ønsker og eksisterende beboelse. En have skal være skøn at opholde sig i og give dig ro. Det gælder uanset, om vi snakker urtehave, bålsted eller terrasse. Vi hjælper dig med at anlægge lige netop den have og det miljø, du har behov for.

BETON

TILBYGNING

BELÆGNING

GASBETON

STØBEFUNDAMENT

HAVEANLÆG

BETONGULV

NYBYGNING

TERRASSE

BELÆGNINGSARBEJDE

MANGLER DU EN TERRASSE TIL GRILLEN?

For mange er sommer lig med grill og hygge i haven. Men det kræver også, at der er en plads til det. Hvis terrassen mangler eller ikke passer til jeres behov, kan det knibe med at skabe den hyggelige stemning. Vi bygger alt indenfor terrasser lige efter jeres smag og ønsker. Den kan være bygget i beton eller andre materialer. Den kan være rund, firkantet, oval eller måske en helt fjerde form. Den kan være fri eller overdækket. Det kommer helt an på jeres smag og behov. Vi er klar til at tage snakken og afdække jeres behov, så vi kan skabe det match, der sikrer jer hygge i haven fremover.

Dapa Byg har erfaringen i belægningsarbejde

Vi har erfaringen, inspirationen og ikke mindst evnen til at læse dine ønsker og behov. Derudover sætter vi en ære i at gøre vores arbejde grundigt, holdbart og til din absolutte tilfredshed. Mindre kan ikke gøre det, hvorfor vi ønsker at være din foretrukne entreprenør i Sønderjylland. Tag os med på råd fra de første overvejelser, så garanterer vi, at vi sammen finder det helt rette match til jeres behov, ønsker og familie. Vi er altid klar med idéer og løsninger til spændende og holdbare løsninger.

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR

SEND OS EN BESKED OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD