Haveanlæg

Skab drømmehaven med Dapa Byg. Vi tilbyder kreativt haveanlæg design og omhyggelig installation.

HAVEANLÆG

DIT NYE HAVEANLÆG MED DAPABYG

Have og havearbejde kan ofte skille vandene. Nogle elsker det, andre vil gerne have en have, der passer sig selv. Uanset finder mange af os en ro i haven – uanset om det er blandt græs, blomster eller afgrøder. Men det er ikke alle, der har tid, evner eller lyst til selv at anlægge og passe have. Her kan Dapa Byg komme ind i billedet. Vi ved, hvordan vi skaber et visuelt tilfredsstillende haveanlæg, der passer præcis til dit behov og dine ønsker. Vi kan sammen med dig gøre din have til en oase, der giver dig ro og nydelse, og hvor du føler sig hjemme.

Hvorfor få professionel hjælp til haveanlæg?

Alle kan give sig i kast med haven. Det gælder uanset, om der er tale om at plante, lægge belægning eller passe afgrøder. Men det kan være en fordel at indhente professionel hjælp, da belægning skal lægges ordentligt og med viden omkring materialerne for at være stabil og holdbar, ligesom planter skal overvejes med viden om deres behov til klima og placering. Der er mange ting at overveje, når et haveanlæg skal skabes. Der kan være ønsker til det visuelle udtryk – nogle ønsker, haven blomstrer året rundt, andre er mere til det simple eller indenfor farvespektre. Nogle er til snorlige kanter og belægningssten, mens andre ønsker råt og minimalistisk. Det kan tage lang tid og koste mange ressourcer, hvis du skal lave om i haven undervejs, fordi der opstår udfordringer eller uovervejede situationer. Derfor kan det være en god hjælp at have professionelle entreprenører med fra de første overvejelser til selve udarbejdelsen.

BETON

TILBYGNING

BELÆGNING

GASBETON

STØBEFUNDAMENT

HAVEANLÆG

BETONGULV

NYBYGNING

TERRASSE

HAVEANLÆG

UDGIFTER FORBUNDET MED HAVEANLÆG

Prisen for haveanlæg varierer på grund af mange faktorer. Eksempelvis kan det handle om, hvad din nye have skal indeholde. Er der ting, du selv kan udføre, eller skal professionelle stå for alt arbejdet? Hvor stor er haven? Skal den være minimalistisk og nem at passe, eller er du til overdådig og mange forskellige elementer? Der er mange ting, der skal overvejes, inden arbejdet går i gang. Vi går gerne gennem dine ønsker, behov og tanker sammen med dig. Vi kan også komme med inspiration og finde ud af, hvad der mangler at blive overvejet på forhånd.

Dapa Byg hjælper med alt fra tegning til anlægning

Inden arbejdet med haveanlæg påbegyndes, er der mange overvejelser og beslutninger, der skal træffes. Tag Dapa Byg med på råd, så er du sikret et godt resultat. Vi er din lokale entreprenør i Sønderjylland.

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR

SEND OS EN BESKED OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD