STØBNING AF FUNDAMENTER

Hos Daba Byg har vi mange års erfaring med støbning af fundamenter til huse, og vi sørger altid for at levere høj kvalitet og holdbare resultater.

STØBEFUNDAMENT

STØBNING AF FUNDAMENTER TIL HUSE OG MERE

Fundamentet er det vigtigste i ethvert byggeri – det siger sig selv. Fundamentet bærer det hele og uden stærke rødder, kan selv det stærkeste bygningsværk vælte. Støbning af fundamenter er derfor en særdeles vigtig opgave, som vi hos Dapa Byg gerne hjælper dig med. Et godt fundament adskiller huset og jorden, mens det sørger for, at huset hverken trækker fugt, får sætningsskader eller på anden måde er ustabilt. Du kan sagtens selv støbe et fundament, men da det kan være en svær opgave, stiller vi gerne vores ekspertise og mange års erfaring til din rådighed til opgaven.

Hvad kan et fundament støbes af?

Et fundament støbes generelt set af beton. Beton er et alsidigt og holdbart byggemateriale, der kan bruges til alt fra skure til huse og sommerhuse. Et fundament har som oftest ikke en kosmetisk betydning, men kvaliteten er vigtig for resten af bygningen. Det danner så at sige sele skelettet til dit hus. Det bærer vægten af alt ovenpå, hvorfor det er vigtigt, at det bliver udført korrekt og i ordentlig kvalitet. Der er mange krav, et fundament skal leve op til, som varierer alt efter, hvilken type bygning, der er tale om. Derfor varierer prisen for samme fundament samtidig også, da den blandt andet afhænger af højden på bygningen og deraf vægten på fundamentet, underlag og lignende faktorer.

BETON

TILBYGNING

BELÆGNING

GASBETON

STØBEFUNDAMENT

HAVEANLÆG

BETONGULV

NYBYGNING

TERRASSE

STØBEFUNDAMENT

HVORDAN STØBER MAN ET FUNDAMENT?

Første skridt for at støbe et fundament er, at grunden skal undersøges. Det skal den for trærødder, kloakinstallationer mv. Derefter skal der graves ud til fundamentet. Her skal der graves ned i en dybde på 90-120 cm afhængig af forholdene i området. Derefter kommer flere lag af både grus, sand og kapillarbrydende materiale. Først derefter kan selve fundamentet støbes. Som det fremgår, er støbning af fundamenter noget, man godt selv kan foretage, hvis man har udstyret dertil. Men da fundamenter er så umådeligt vigtige for et bygningsværk anbefales det at tage professionelle med på råd. Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis der sker fejl ved bygningen af fundamentet.

Dapa Byg hjælper dig med støbning af fundamenter i Sønderjylland

Dapa Byg er dit lokale byggefirma i Sønderjylland. Vi servicerer private og erhverv i Esbjerg, Kolding, Haderslev, Skærbæk og Tønder. Hos os får du mange års erfaring og ekspertise pakket ind i en fuld serviceløsning. Vi håndterer alt fra den første rådgivning til støbning af dine fundamente og det øvrige betonarbejde. Dapa Byg er kendt for vores høje kvalitet og faglighed, de skinner igennem i alle opgaver. I har lige fra staten sat en ære i at fuldføre vores arbejde til tiden, i rette kvalitet og målt efter vores faglige stolthed.

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR

SEND OS EN BESKED OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD